Asiakaspalvelumme

Ota meihin yhteyttä

– jos haluat tukea toimintaamme
– jos haluat tilata sähköisiä tulostettavia julisteitamme
– jos haluat järjestää kemikaalipakkausten varoitusmerkinnöistä valistavia koulutus- tai infotilaisuuksia
– jos haluat käyttää toimistomme tiloja johonkin asiaamme edistävään tarkoitukseen toimistomme aukioloaikojen ulkopuolella
– jos haluat vinkkejä ajatustemme levittämiseen
– jos haluat lisätietoja pakkausten uusista varoitusmerkinnöistä
– jos haluat lisätietoja kemikaalien turvallisesta käytöstä, säilyttämisestä ja hävittämisestä
– jos haluat tilata pakkausten varoitusmerkintöihin liittyvää ilmaista opetusmateriaaliamme joko sähköisenä tai paperiversiona opetuskäyttöön
– jos haluat tilata ilmaisen Kodin kemikaalien järkevää ja turvallista käyttöä –oppaamme joko sähköisenä tai paperiversiona
– tai jos haluat antaa meille palautetta toiminnastamme.

Toimistomme

Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingissä osoitteessa Laivapojankatu 78Y. Toimistollemme on helppo tulla Helsingin rautatieasemalta joko busseille 78J, 78K, 78O tai raitiovaunuilla 76J, 76K ja 76O. Matka-aika rautatieasemalta toimistollemme on sekä bussilla että raitiovaunulla noin 10 minuuttia. Jää bussista pois Laivapojankadun pysäkillä, joka sijaitsee vastapäätä toimistoamme. Jos tulet raitiovaunulla, jää pois Laivurinkadun pysäkillä ja jatka matkaasi kävellen mäkeä ylös. Toimistomme sijaitsee mäen päällä. Jos tulet omalla autolla, voit pysäköidä toimistomme edustalla sijaitseville parkkipaikoille ilmaiseksi kahden tunnin ajaksi pysäköintikiekkoa käyttäen.

Voit tulla käymään toimistollamme sen aukioloaikoina ilman ajanvarausta. Toimistomme on avoinna maanantaista tiistaihin kello 10-15, keskiviikosta torstaihin kello 8-18, perjantaisin kello 11-15 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 12-15. Erityistapauksissa on mahdollista sopia tapaaminen myös toimistomme aukioloaikojen ulkopuolelle. Toimistomme on myös käytettävissä asiaamme edistäviä tilaisuuksia varten toimiston aukioloaikojen ulkopuolisena aikana. Tällaisista tilaisuuksista sovitaan aina etukäteen erikseen. Jos siis haluat järjestää vaikkapa kemikaalipakkausten varoitusmerkinnöistä valistavan infotilaisuuden työntekijäryhmällesi, otathan meihin yhteyttä! Autamme mielellämme tällaisten koulutustilaisuuksien järjestämisessä ja tarjoamme tarvittaessa toimistomme tiloja käyttöönne!

Yhteydenotto

Voit soittaa toimistollemme sen aukioloaikoina numeroon +358 12345098. Jos puhelinpalvelussamme on ruuhkaa, voit jättää viestin äänimerkin kuultuasi. Kerrothan viestissäsi nimesi, yhteystietosi, joista sinut tavoittaa toimistomme aukioloaikoina sekä lyhyesti mitä asiasi koskee. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Voit myös lähettää asiakaspalveluumme sähköpostia osoitteella asiakaspalvelu@varoitusmerkinnattutuiksi.fi . Kerrothan sähköpostiviestissäsi nimesi, yhteystietosi, joista sinut tavoittaa toimistomme aukioloaikoina sekä lyhyesti mitä asiasi koskee. Pyrimme vastaamaan kaikkiin meille tulleisiin sähköposteihin kahden arkipäivän sisällä. Kiireisinä aikoina vastaaminen saattaa kuitenkin kestää kauemmin. Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme, että soitat.

Materiaalitilaukset

Jos haluat tilata ilmaisen Kodin kemikaalien järkevää ja turvallista käyttöä –oppaamme tai kemikaalien varoitusmerkintöihin liittyvää opetusmateriaaliamme, voit tehdä sen joko soittamalla numeroon +358 12345098 toimistomme aukioloaikana tai lähettämällä sähköpostia osoitteseen materiaalitilaus@varoitusmerkinnattutuiksi.fi . Voit myös jättää tilauspyynnön puhelinvastaajaamme. Kerrothan materiaaleja tilatessasi selkeästi nimesi sekä postitusosoitteen. Ilmoita myös mitä materiaaleja haluat tilata ja jos tilaat materiaalit postitse, ilmoita lisäksi kuinka monta kappaletta haluat tilata. Ilmoita selkeästi haluatko tilata materiaalit sähköisenä vai paperisena versiona.

Toimitamme sekä oppaat että opetusmateriaalit ilmaiseksi sähköisessä muodossa, mutta otathan huomioon, että jos toimitamme oppaan tai opetusmateriaalit postitse, joudumme perimään viiden euron käsittely- ja postituskulut kustakin lähetetystä materiaalikokonaisuudesta. Käsittely- ja postituskulut täytyy maksaa etukäteen ilmoittamallemme tilille. Pyrimme lähettämään tilauksen kolmen arkipäivän sisällä siitä kun maksu näkyy tilillämme. Toimitamme oppaita ja opetusmateriaaleja postitse ainoastaan Suomeen. Voit myös itse noutaa materiaalit toimistoltamme sen aukioloaikoina. Ympäristön kannalta suosittelemme sähköisen version tilaamista aina kun se on mahdollista! Jos tilaat sähköisen version materiaaleistamme puhelimitse, muista ilmoittaa sähköpostiosoite, johon haluat materiaalit vastaanottaa. Jos teet sähköisen materiaalitilauksen sähköpostitse, toimitamme materiaalin siihen sähköpostiosoitteeseen, jota käytit tilauksen tehdessäsi.